Kaarten bestellen

Datum
Zaterdagmiddag 2 juni 2018
Aanvang voorstelling 15.00 uur

Locatie
DeLaMar Theater - Amsterdam 

Speciale MAX-leden prijs: € 47,50 ipv € 56,75

Bestel nu uw kaarten voor dit exclusieve ledenarrangement online of door te bellen naar 020 - 214 6010

Reserveer nu

Rolstoelplaatsen zijn helaas beperkt en enkel telefonisch te reserveren.

Inclusief
- Toegangsbewijs voor de voorstelling
- Garderobe
- Kop koffie of thee vóór aanvang show

Actievoorwaarden

AnnieMG

NRC *****
Geslaagd eerbetoon aan de fantasie van Annie M.G. Schmidt

Dagblad van het Noorden *****
Formidabele Simone Kleinsma

AD ****
Een heerlijke theaterbelevenis

Telegraaf ****
Feest der herkenning

Trouw **** 
Kleinsma is bewonderenswaardig

Het Parool ****
Een heerlijke theaterbelevenis

Volkskrant *** 
Simone Kleinsma is de perfecte vertolker

Exclusief ledenarrangement

Stage Entertainment organiseert i.s.m. Omroep MAX een exclusieve voorstelling van de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Iedereen kent de bekende nummers als: 'Margootje, 'Wat voor weer zou het zijn in Den Haag' en 'Vluchten kan niet meer'.  En dit is slechts een klein deel van het ongelofelijke repertoire van Annie M.G. Schmidt. Annie M.G. schreef musicals, tv-series, boeken en gedichten maar wie was de vrouw achter de schrijfster? Daarover schreef Annejet van der Zijl de bestseller 'Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt'. Het verhaal van de nieuwe Nederlandse musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is gebaseerd op dit succesvolle boek. De musical heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. 

Simone

Met haar prachtige stem, gevoel voor humor en liefde voor de Nederlandse taal is Simone Kleinsma de aangewezen actrice om de rol van Annie M.G. Schmidt te vertolken. In haar rol als Annie M.G. Schmidt blikt ze samen met haar zoon Flip, gespeeld door William Spaaij, terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

De regie is in handen van Paul Eenens (o.a. Ciske de Rat - de musical en Petticoat), het script is geschreven door Dick van den Heuvel (o.a. Ramses en Hair) en de arrangementen zijn gemaakt door Ad van Dijk (o.a. The Bodyguard en Sonneveld). Annejet van der Zijl verleent haar medewerking aan de totstandkoming van de musical gebaseerd op haar succesvolle boek.