MAX Tickets

Afvaart: 11.00 uur
Aan boord: 10.45 uur
Locatie: Veerstoep 2, Leerdam

Prijs: € 29,95 p.p.
(inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

DatumReserveren
Vrijdag 13 aprilUITVERKOCHT

Zondag 15 april

UITVERKOCHT
Maandag 23 aprilUITVERKOCHT
Dinsdag 24 aprilUITVERKOCHT
Donderdag 26 aprilUITVERKOCHT
Zondag 29 aprilUITVERKOCHT
Maandag 30 aprilReserveer nu
Zondag 6 meiUITVERKOCHT

Vanwege de grote vraag naar de Bloesemtochten hebben wij extra data weten te organiseren.

Hoor de stilte…Proef de natuur…Voel de ruimte…Beleef de rust…Zie het verleden…

Andere jaren een daverend succes; nu gaan we weer… Varen over de Linge is in alle jaargetijden mooi, maar vooral in het voorjaar als de bloesem bloeit. De Betuwe trekt in het voorjaar duizenden toeristen om dit natuurlijk schoon te bewonderen. Vanaf het water ziet u het schilderachtige tafereel langszaam aan u voorbij gaan terwijl we varen over de langste rivier van Nederland; De Linge.

Om 11.00 uur ontvangen we u met een kop koffie of thee en een ambachtelijk stuk gebak en in de middag verrassen we u met een heerlijke uitgebreide lunch met een kroket.

Tijdens de 3 uur durende rondvaart geniet u van een prachtig stukje Nederland. Vanachter glas in de luxe binnensalons of in de zon met een frisse neus op de buitendekken ziet u zowel stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken. Terwijl de kapitein behendig aan het roer staat verteld hij allerlei leuke wetenswaardigheden over de omgeving.

Rond 14.00 uur meren we weer af in Leerdam waar u op eigen gelegenheid naar de Glasblazerij kunt gaan, de historische binnenstad bezoeken of een heerlijke wandeling te maken door de natuur.

Bloesem