MAX Tickets

Datum: Donderdag 22 februari
Aanvang: 14.00 uur
Bioscoop open: 13.00 uur
Locatie: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Prijs: € 6,95 p.p.
(inclusief reserveringskosten)

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door te bellen naar 020 - 214 6010.

Reserveren

Rolstoelplaatsen zijn helaas beperkt en enkel telefonisch te reserveren.

Lidmaatschap

Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Op donderdag 1 maart start het nieuwe seizoen van Dokter Deen op NPO 1. Maar als lid van MAX kunt u op donderdag 22 februari de eerste 2 afleveringen als eerste van Nederland bekijken. Tijdens deze preview zullen o.a. ook Monique van der Ven en de schrijver van de serie Edwin de Vries aanwezig zijn. 

We ontvangen u graag vanaf 13.00 uur met een kopje koffie of thee en een lekkere petit four in de Kinepolis bioscoop bij de Jaarbeurs in Utrecht. Deze bioscoop is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Dokter Deen
Monique van de Ven speelt huisarts Maria Deen, die naast haar werkzaamheden als arts nog veel meer betekent voor de inwoners van Vlieland. Ze heeft een praktijk aan huis, met een apotheek en een kleine operatiekamer waar zij kleine ingrepen kan uitvoeren. De serie volgt het wel en wee van Maria Deen en andere eilandbewoners.
Het derde seizoen van Dokter Deen eindigt met een hartaanval van Maria Deen op het strand, middenin een speech waarin ze haar geliefde Oscar ten huwelijk wilde vragen. Leeft ze nog?
Na een kort vervolg op seizoen 3, speelt de rest van het vierde seizoen zich 4 jaar later af.