MAX Tickets

Datum: Vrijdag 27 april
Aanvang: 12.00 uur
Locatie: Paleis Soestdijk
Prijs: € 19,95 p.p.

(inclusief reserveringskosten)

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Reserveren

Inclusief

  • Toegang tot het evenement
  • Ontvangst met koffie/thee en oranjegebakje
  • Toegang tot het paleis

Artiesten

Johnny Logan

Johhny Logan

Pia Douwes

Pia Douwes

Hans Klok

Hans Klok

Blue Birds

Blue Birds

Yentl en de Boer

Yentl en de Boer

Lidmaatschap

Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Koningsdag op Paleis Soestdijk

Na het succes van afgelopen jaren viert MAX wederom Koningsdag op Paleis Soestdijk en u kunt daarbij aanwezig zijn!

Verschillende televisieprogramma's worden live uitgezonden vanuit de schitterende paleistuinen, waarin u ook heerlijk kunt wandelen. In het paleis staan enthousiaste gidsen voor u klaar om een rondleiding te verzorgen. Tijdens de programma's van MAX zullen diverse artiesten optreden.

Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom. We ontvangen u feestelijk met koffie/thee en een oranjegebakje. Het paleis is de gehele dag geopend. U heeft de gelegenheid om het paleis te bezichtigen en kunt u genieten van de prachtige paleistuinen welke schitterend in bloei zullen staan.

Het Sportpaviljoen
Het Sportpaviljoen, een rijksmonument, ligt in een deel van de paleistuin dat normaal gesproken gesloten is voor publiek. Een tennisbaan, zwembad en sportveld waren voorheen onderdeel van dit ‘sportpark’ dat sinds 2004 niet meer in gebruik is. Het paviljoen werd in 1937 door de Nederlandse schooljeugd geschonken aan prinses Juliana en prins Bernhard ter gelegenheid van hun verloving. Tijdens MAX Koningsdag is het Sportpaviljoen ook te bezichtigen.

Optredens

Ook dit jaar zullen diverse artiesten een optreden geven tijdens de programma's op MAX Koningsdag!

Johnny Logan
Johnny Logan is een Iers zanger en liedjesschrijver. Hij won tweemaal het Eurovisiesongfestival als zanger voor Ierland. De eerste keer was dat in Nederland in 1980 met What's another year. De tweede keer was dat in België in 1987 met Hold me now, dat Logan zelf schreef.Een derde keer won een nummer wat door hem geschreven was; 'Why me' gezongen door Linda Martin.

Hans Klok
Hans Klok is Nederlands bekendste illusionist. Zijn shows zijn internationaal bekend en hij treedt op met en voor wereldsterren.

Pia Douwes
Pia Douwes heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd en was te zien in talloze musicals in Nederland, België, Oostenrijk, Duitsland en schitterde ze in theaters van Moskou tot de Londense West End en Broadway in New York.

Yentl en De Boer
Yentl en De Boer is een Nederlands muzikaal cabaretduo bestaande uit Yentl Schieman en Christine de Boer en staan al met succes sinds 2010 samen op de planken.

Blue Birds
Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise hebben hun sporen individueel verdiend in de Nederlandse muziekscene maar besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie ‘The BlueBirds’ is geboren.

Jon van Eerd
Speelde in diverse musical- en theaterproducties, maar ontwikkelde zich zowel als acteur in, en schrijver van komedies. In 2015 won hij de John Kraaijkamp Musical Award Beste mannelijke hoofdrol in "Moeder, ik wil bij de Revue".

Carel Kraayenhof
In 1988 richtte Carel Kraayenhof zijn instrumentale Sexteto Canyengue op, dat tot de beste tango-orkesten ter wereld zou gaan behoren, en in het Rotterdams Conservatorium vestigde hij samen met Leo Vervelde een tangoafdeling. In 2002 werd hij in Nederland bekend om de 'Traan van Maxima'.

Programma

12.00 uur
We openen de deuren van Paleis Soestdijk en we ontvangen u met een kopje koffie/thee en een lekker 'oranjegebakje', vervolgens kunt u op eigen gelegenheid door de paleistuinen wandelen en op het moment dat het u uitkomt gebruik maken van een rondleiding door het paleis. De rondleidingen worden gegeven tot 17.00 uur.

13.00 uur
We starten met het programma met livemuziek en u kunt zien hoe er gerepeteerd wordt voor de live-uitzendingen van deze dag.

14.00 uur
MAX Koningsdag Live vanaf Paleis Soestdijk, een programma gepresenteerd door Jan Slagter met verschillende gasten die aanschuiven om over Koningsdag te praten, in dit programma zullen ook een aantal artiesten voor u optreden.

16.20 uur
Tijd voor MAX zendt live uit vanuit de tuinen van het paleis. Sybrand Niessen en Martine van Os bespreken met verschillende gasten deze bijzondere Oranjedag.

18.30 uur
Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij zijn aanwezig om in Hallo Nederland verslag te doen van de feestelijke activiteiten in het land.

Tussen de opnames door kunt u de repetities bijwonen en genieten van livemuziek.